LÖRDAGSHÄNG

Sov till 13 - åkte till Elina - tog 200 bilder på oss - 1 blev bra






SMÅ LAPPAR I EN BURK

 
Många som kommer in i mitt rum undrar varför jag har lappar i en burk ståendes på byrån. Det har jag haft i ett par år och de där små slarviga lapparna ligger mig varmt om hjälrtat. Det är nämligen "boost-lappar". Jag har skrivit ner massa saker som jag blir peppad av, så alltid när jag tar en lapp så påminns jag om något bra eller läser något som gör mig glad. Detta är ett väldigt enkelt och bra sätt att påminna sig själv om de bra sakerna i livet lite då och då, vilket vi alla behöver ibland. Ingen är perfekt, men alla är unika.
 
 

ABSTINENST, KRUNEGÅRD & TRÄNING

Hallå alla vänner och alla som jag inte känner! Jag springer runt här hemma i mina termobyxor, lyssnar på Markus Krunegård och har världens snowboardabstinenst! Om 12 dagar åker jag med skolan till Hestra och på sportlovet åker vi med familjen till Tänndalen, KOMMER BLI SÅ UNDERBART! Jag börjar alltid längta typ två månader innan vi ska åka.. Haha, men det är ju så kuuuul!
Men nu måste jag byta om för snart bär det av mot fotbollsträning! Vi hörs peepz
 
 
 
 
 

VLOGG 7 - PRESS OCH STRESS

Jag har insett att det inte alltid går att vara bäst på allt och att vi alla sätter alldeles för hög press på oss själva. Vi förväntas göra så mycket saker hela tiden, men är det ens möjligt?
  

BRINNANDE SKOLA & VÅFFELFRUKOST

Någon tände alltså eld på min skola i onsdags kväll, vilket medförde att vi var lediga idag. De som har lektioner på Stagg är även lediga imorgon, men eftersom vi på akademierna är på arenan(gfa) så får vi pallra oss upp iallafall.. Orättvist! Visst att jag tycker att det är fruktansvärt att någon ens kan gå och tända eld på en skola, men det är ändå skönt att vara ledig, såklart. Men  samtidigt så känns inte skolan så himla överväldigande som den gjorde innan, vilket är extremt skönt. Jag har mer koll och ordning nu, och det behövs verkligen.. Haha!
Men nu är det sovdags så jag orkar gå upp imorgon när alla andra sover.. Haha, godnatt på er! Kram

Min frukost imorse(vid typ ett).. Kan leva med det oftare!




LÄNGTAN EFTER SOMMAREN

Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter sommaren. Jag är trött på det gråa, tråkiga vädret och alla tjocka kläder. Tänk er att cykla ner till stranden i shorts och linne och möta upp vännerna och sitta och äta vattenmelon med vetskapen om att man inte har en enda läxa och att man inte behöver gå till skolan än på ett par månader. Bruna ben, varma sommarkvällar, vänner, bra musik, lugnet, sommar. Här är en video som jag och min kompis Sandra gjorde sommaren 2011. Det gör inte att man längtar mindre kan jag säga..
Nu ska jag gå och testa sommarkläder och låtsas att det inte står att det ska snöa på väderrapporten idag. 
 

NÄR BLEV JAG SÅ STOR?

Herre min jezuz vad det har hänt saker sen sist! Jag har hunnit haft min bästa nyår hittils, jag har kollat på fotbollscup, jag har spelat fotbollscup, jag har träffat kompisar och hunnit bli sjuk nu lagom till skolstarten. Genomförkyl, ont i huvet, halsen och känner mig ungefär som en mosad potatis i kroppen. Life's good! Igår låg jag i sängen till fyra, gick upp och åt och sen tillbaka igen.. Idag ställde jag klockan på kvart över tio för att inte vända på dygnet totalt, men jag har nog misslyckats ganska rejält.. hehe. 
 
Vårterminen 2014. Andra terminen på gymnasiet och ett steg närmare studenten. Att jag fyller 18 om 1 år, 1 månad och 17 dagar och tar studenten om 2,5 år känns ungefär som det mest otänkbara någonsin. När blev jag så stor? Jag minns fortfarande hur jag sprang runt och klättrade i träd, och när gräsfläckar var ett bevis på lycka. När det fanns fler snögrottor och snöänglar än vad man kunde räkna till och snöbollskrig och pulkaåkning var rena självklarheter. Högstadieeleverna var vuxna och gymnasieeleverna var i princip redan pensionärer. Man gjorde saker för att det var roligt och ens högsta dröm var att bli stor. Varför? För då skulle allt bli så mycket enklare och man skulle få göra vad man vill, när man vill. Nu har vi mängder av läxor som behöver göras, träningar som behöver genomföras, rum som behöver städas, ett samhälle som ställer massa krav på hur man ska vara och bete sig, ideal som ska uppfyllas och massa andra skitsaker som man inte räknade med som mindre. Vår fritid ser vi nästan inte en skymt av längre, medan lärare tror att vi har hur mycket tid som helst och ändå inget bättre för oss. Samtidigt så uppskattar man sin lediga tid mer nu och de roliga sakerna blir ännu roligare. Jag antar att det kommer något gott ur allt dåligt ändå. Som tur är.
Nu kämpar vi oss mot sommarlov. Ett sommarlov med ledighet och massa lycka. Tack och lov för det! ♥