TRÄNINGSVÄRK TILL TUSEN

Jag sitter just nu och försöker överleva hemma hos min kusin med tanke på att jag har fetaste träningsvärken sen min lilla hemmaträning igår. Världens värsta och bästa känsla! Ikväll kommer Anniboi hem till mig och jag hoppas att hon ska kunna komma med ett mirakel som bidrar till att jag får muskler utan någon träningsvärk! Ha det bra så hörs vi så snart som möjligt, puss och kram skumbanan.

TRÄNINGSMOTIVATION

Eftersom jag vet att det är så många som är som jag och har svårt att komma iväg till gymmet så är här en vlogg om hur jag blir motiverad att trampa till gymmet:
  

SKRIVA FÖR SKRIVANDETS SKULL

Jag har i princip inte varit hemma på två dagar nu och har verken haft tid eller lust till att blogga. Jag tycker att det är roligare att lägga upp riktiga saker när man vill istället för att bara skriva nåt för skrivandets skull. Imorgon kommer just något riktigt, vi hörs då! Godnatt godingar

Min frukost imorse. Jag blir nästan avis på mig själv.. (Min kärlek till mango, pannkakor och mjölk är oändlig)



IKEA OCH LYCKA

Efter en hel dag på IKEA och de verse inredningsbutiker så kan vi äntligen börja inreda lite! En byrå till mitt rum, barstolar till köksön, bestämt vilket bord och stolar vi ska ha, kollat soffa och massa annat. Det är sjukt va mycket som behövs, men jag tror verkligen att detta kommer att bli jättebra tillslut!  
Bara det att bussen kör förbi var tionde minut, det är magiskt! Med tanke på att det inte går bussar där ute där jag bodde förut så kan ni ju själva förstå känslan, haha. Och att jag kan cykla i princip vart jag vill.. WOW. Detta låter ju helt sjukt, men det är sant, det är en så galen skillnad mot hur jag har haft det hela mitt liv. Allt kommer bli så mycket enklare nu, cykla till gymmet när jag vill, jättenära tilll fotbollsträningen, träffa kompisar när som helst, bo brevid en fotbollsplan.. Det är så bra att jag inte vet vaaad! 
 
 Här sitter jag i mörkret och är glad↓
 

INFLYTTADE!

Nu bor vi äntligen i vårt nya hus! Vi flyttade in vid ca 11 och efter måånga timmars fixande så känns det iallafall som att detta kommer att bli bra, haha! Jag gjorde en videoblogg men eftersom vi inte har något wifi än och mitt internet är slut på mobilen(hehe) så kunde jag inte lägga upp den. Men imorgon kanske, vem vet? Är ni intresserade av att se hur det ser ut här hemma förresten?

Nu ska jag iallafall sova för jag är svintrött efter dagen.. Imorgon ska vi börja bocka av världens längsta inköpslista med inredningsgrejer, wihoo! 
Godnatt mina små vänner! 




IDOL & HÖSTLOV

Vi kom nyss hem från huset (som vi ska flytta in i imorgon!!!) och efter lite mat så har jag nu landat i sängen på hotellrummet för skönsång från idol. En bra fredagskväll helt enkelt! Och en bra start på höstlovet. Dock känns det inte som lov eftersom jag har varit hemma sedan i tisdags, menmen det ska bli skönt ändå. Att man kan vara så skoltrött efter bara några få månader är helt galet! 
Vad jag ska göra under höstlovet vet jag inte riktigt, förutom att fixa i huset såklart. Träffa kompisar, blogga och plugga lär jag väl också göra, men resten får vi se!
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på idol eftersom jag för en gångs skull är insatt i det. Ha en fortsatt underbar fredagskväll vänner! Puss och kram skumbanan 

VILL NI HA KAKOR?

Som ni förstår så tar det ganska lång tid att göra en video och jag kommer därför inte hinna med det varje dag, men ett vanligt inlägg per dag kan ju inte vara så svårt att fixa! Men då är min fråga till er: Vad vill in se/läsa om här på bloggen? Jag vet att det är den frågan som har ställts mest på bloggar all times, men jag vill verkligen veta! Ska jag sitta här och berätta om min vardag dag ut och dag in eller ska jag visa foton? Vill ni veta mer om mig eller skiter ni i vilket? Låt mig få veta! Alla som kommenterar vad de vill se/läsa om får en kaka. Och en kram. Och vi vet allihopa att alla vill ha både kakor och kramar.
 
Nu ska jag fortsätta plugga till fetaste Samhälls-provet om Sveriges stadsskick(stavas det ens så?) och sen ska jag ligga och tycka synd om mig själv för att jag är sjuk (hade feber igår kväll och nu dödshuvudvärk). Kom ihåg att ni kan få mig att må bättre genom att kommentera vad ni vill se/läsa om! Puss och kram skumbanan
 

FINNAR OCH SJÄLVKÄNSLA

 
Jag fick en kommentar då det var någon som frågade hur jag har fått så fin hy, och här kommer svaret! Förlåt att videon blev så lång.. Men jag hoppas att ni kan hålla er vakna amigozzz
 
Jag är just nu sjuk med feber och förkylning, men lever man på panodil så kan man orka göra en video iallafall.. Hoppas ni blir glada av lite uppdatering för då blir jag ockå det! Ha det bäst

FLYTTAT.. TYP

Eftersom så många undrar om vår flytt så kommer här äntligen en video om det (nu när jag har internet igen, woopwoop!). Ingenting har gått som planerat och just nu har jag inget hem.. men jag får iallafall pannkakor och nutella till frukost!
 
Förstabilden på videon ska vi inte ens tala om, too beautiful to handle.

TVÅ DAGAR KVAR

Just nu packas det för fullt här hemma med tanke på att det bara är två dagar tills jag blir kalmarbo! Som ni säkert förstår så är det väldigt mycket med flytten just nu, och det är därför svårt att hinna med och göra vloggar mitt bland alla flyttlådor och allt vad det är. Jag tänkte att jag ska filma lite nu medan vi flyttar och klippa ihop till en mini-video sen, hur låter det? Jag kommer troligtvis uppdatera mer på instagram: lnreimbertsson (l=litet L) och twitter: LnReimbertsson om ni känner att vi vill hänga med lite bättre.
Men vet ni vad? Nu ska jag kolla på Sverie-Tyskland, så jag får önska er en fortsatt bra tisdagskväll! Puss och kram skumbanan
 
Sålänge får ni en regn-höst-spindelnät-blid som jag tog igår. Det bodde en livsfarlig rosa spindel i det som nästan bet mig, men jag överlevde. Var glada för min skull.
 

MAINSTREAM

 
 
Efter mycket om och men så kan jag änligen presentera min andra videoblogg (efter att en extremt vänlig själ hjälpte mig med iMovie.. TACKTACKTACK!). Kommentera gärna vad ni tycker och tänker om vloggen, för då får ni en guldstjärna i kanten och jag blir glad som en fri ko!

DESPERAT ROP EFTER HJÄLP

 
 
 
 
Jag lovade ju mig själv att jag skulle blogga mycket nu i början, men se hur det gick.. Helt ärligt så har jag gjort en vlogg, men när jag la in den i iMovie så fuckade allt upp sig och min dator har sett ut som på bilden ovan i mer än två dagar nu. När jag ska starta om datorn så står det bara att jag måste stänga ner iMovie först, MEN DET GÅR INTE! Är det någon som vet hur jag kan lösa problemet? Jag får panik!

VÄLKOMMEN TILL MITT PLACE